دکتر مجید قاسمی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه تجیمع دانشکدههای دانشگاه خواجه نصیر، مقوله 20 ساله است، گفت: ما باید سال جهاد اقتصادی را با یکی از ابزارهای مهم این امر که تجیمع دانشکدههای دانشگاه است، همراه کنیم.
وی با اشاره به پراکندگی دانشکدههای دانشگاه خواجه نصیر و مواجه شدن آن با معضلات بیشمار، اظهار کرد: به عنوان مثال اگر دانشجوی دانشکده مکانیک، واحدی در دانشکده هوافضا که دورترین دانشکده دانشگاه است داشته باشد، باید برنامههای خود را به گونهای تنظیم کند که نیمی از روز خود را برای این رفت وآمد خالی کند.
قاسمی افزود: همچنین دانشجو در مسیر با خطرات، صرف زمان زیاد و خستگی روبرو خواهد بود که با احتساب تعداد دانشجویان، اساتید و کارمندان ضایعات زیادی را برای دانشگاه در پی دارد.
وی با بیان اینکه از وزیر علوم درخواست کردهایم که دغدغه اصلی خود برای دانشگاه خواجه نصیر را بحث تجمیع قرار دهند، گفت: با کمک وزارت علوم بحث تجمیع دانشکدههای دانشگاه نهایتا تا اول مهرماه آغاز میشود.اما این آغاز، بدان معنا نیست که تمامی دانشکدهها در یک مکان مستقر میشوند؛ بلکه آغاز مقوله تجمیع تا این زمان خواهد بود.
رییس دانشگاه خواجه نصیر با بیان اینکه بناست کلیه دانشگاههای تهران از مرکز به بیرون شهر تهران منتقل شوند، گفت: این انتقال به معنای خروج دانشگاهها از تهران نیست، بلکه دانشگاهها به خارج از شهر منتقل میشوند.
وی با اشاره به جایابی و گزینههای مطرح شده تجمیع این دانشگاه، عنوان کرد: در حال حاضر پنج گزینه اعم از منطقه 22، منطقه دو حوالی کوی فراز، حوالی شهرک امید که پیش از این وزیر دفاع وقت قول مساعدت داده بودند، محل دانشکده شهید عباسپور و دانشکده هوا و فضای دانشگاه که در حال حاضر با ده هزار هکتار زمین در حال فعالیت است، بعنوان گزینههای پیشنهادی جهت تجمیع دانشکدههای دانشگاه خواجه نصیر عنوان شده است که پس از جمعبندی نهایی مکان اصلی تجمیع اعلام میشود.